Huolto

Varmasti ja tehokkaasti

Tervetuloa Lekemarinin huoltoon


Lekemarin huoltaa tehokkaasti ja ammattimaisella tarkkuudella. Olemme valtuutettuja osaajia kaikille edustamillemme tuotemerkeille.
Huoltopäällikkö Ossi

Teemme sen itse

Lähtökohtana on se, että minkä myymme, sen myös huollamme. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme, yhdessä ajanmukaisten työkalujen ja merkkikohtaisten testilaitteiden kanssa, takaa ensiluokkaisen lopputuloksen. Kaikki meiltä myydyt koneet ja laitteet ovat aina ammattilaisen asentamia, kokoamia ja säätämiä, toisin sanoen käyttökunnossa. Näin voit olla varma, että tuotteesi toimii kuten valmistaja on ajatellutkin sen toimivan. Huoltopalvelumme sijaitsee myymälämme yhteydessä, jonka vuoksi asiointi on helppoa ja vaivatonta. Samalla ovenavauksella löydät myös kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet, jotka liittyvät hankkimasi laitteen käyttöön tai ylläpitoon.

Klikkaa alla olevaan lomakkeeseen, mikäli haluat jättää meille huolto- tai palvelupyynnön. Vastaamme pyyntöösi arkisin 24 tunnin kuluessa.

Huoltopalvelu

Ammattimme on huoltaa ja korjata veneet, perämoottorit, vesiskootterit, moottorikelkat, moottorisahat, ruohonleikkurit, mönkijät ja trailerit. Suoritamme vaativimmatkin asennustyöt ja lisävarusteasennukset. Esimerkiksi veneesi varustelu hoituu talvisäilytyksen aikana. Saat meiltä myös pesupalvelut kaikentyyppisille koneille. Ja muista, että säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan huollettu laite säilyttää arvonsa ja me pidämme arvo-omaisuudestasi huolta!

Varaa määräaikais- tai kausihuolto laitteellesi klikkaamalla yllä olevaa "Huolto- ja palvelupyyntölomake" -painiketta.

Kausisäilytyspalvelu

Tarvitsetko veneellesi kausisäilytyksen? Niin halutessasi, noudamme veneesi laituripaikalta, pesemme, huollamme ja kutistemuovitamme veneesi talvisäilytystä varten. Kauttamme sinun on mahdollisuus saada veneesi myös lämpimään talvisäilytyspaikkaan. Myös talvella käytettävät laitteet voi jättää kesäkaudeksi säilytykseen Lekemarinille. Kun tuot esimerkiksi moottorikelkkasi huoltoon, niin paketoimme sen huollettuna ja pestynä odottamaan seuraavia hankia.

Kysy lisää kausisäilytyksestä klikkaamalla yllä olevaa "Huolto- ja palvelupyyntölomake" -painiketta.

Huolto- ja palvelupyyntölomake

Tarjoamme myymillemme tuotteille, sekä soveltuvin osin myös muille tuotteille, ammattitaitomme mukaista kokonaisvaltaista huoltoa. Alla olevan huolto- ja palvelupyyntölomakkeen avulla nopeutat huollon järjestelyä. Muista täyttää vähintään pakolliset tähdellä (*) merkityt kentät.
Etu- ja sukunimi*
Kirjoita nimesi

E-mail*
Kirjoita sähköpostiosoitteesi oikeassa muodossa.

Postiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Palvelupyynnön tarkoitus*

Laitteen merkki ja malli*

Vuosimalli

Kilometri-/tuntilukema

Rekisteritunnus

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä*
Valitse yhteydenottotapa

Halutessasi voit lähettää kuvan laitteestasi

Mahdolliset lisätiedot

Varmennus*
Varmennus
Uusi kuvaVäärä varmennus, tee uudelleen.

Kirjoita varmennus tekstikenttään. Jollet saa selvää varmennuksesta, niin valitse "Uusi kuva".

Avoinna
arkisin 9-17
Lauantaisin 9-13
(1.9. - 31.3. lauantait suljettu)